سفارش تبلیغ
صبا ویژن

 20 نکته برای 20 شدن:

1- مجبور نیستید همه چیز را برای همه توضیح بدهید.

 

. خیلی وقت‌ها اصلاً نیازی نیست دلیل کاری که انجام دادید یا در حال انجام آن هستید را برای همه اطرافیان توضیح بدهید. این حق شماست که نخواهید چیزهای بی‌ارتباط به دیگران را برای آن‌ها باز نکنید..
 

 

2- گاهی اوقات ریسک کنید

 

در زندگی کاری یا شخصی، ریسک کردن می‌تونه نتایج مختلفی به همراه داشته باشه. گاهی اوقات این ریسک‌ها به سرانجام خوبی می‌رسن و گاهی اوقات هم نه. اما اگر هنوز جوان هستید، مجبورید برای خیلی تصمیم‌ها ریسک کنید. خیلی وقت‌ها نتیجه، فراتر از انتظار شما خوب خواهد بود.

 

3- به جای تمرکز روی مشکل، به راه‌حل‌ها فکر کنید

 

شناخت مشکل به شما این اجازه را می‌دهد تا به شیوه‌های خروج از آن فکر کنید. به جای منفی‌بافی، بزرگ کردن مسئله یا توجه به نیمه خالی لیوان، به این فکر کنید که چه راه‌هایی برای خروج از آن وضعیت در اختیار دارید و چطور می‌شود یک حالت بد را به یک حالت معمولی یا خوب تبدیل کرد..

 


 
4- همیشه بدترین سناریو را در نظر داشته باشید

 

اگر برای هر کاری که انجام می‌دهید بدترین سناریوی ممکن را در نظر بگیرید، بعدش راحت‌تر می‌توانید آن کار را ادامه بدهید. این موضوع باعث می‌شودکه میزان ریسک کار را بفهمید، چیزهای احتمالی که ممکنه از دست بدهید را پیدا کنید و بعد مسیرتان را ادامه بدهید. حداقلش اینه که در صورت شکست، قبلاً در ذهنتان آن را تصور کردید و برخورد باآن برای شما کمتر سخت می‌شود..

 

5- نه گفتن محترمانه بهتر از بله گفتن نصفه و نیمه‌ است

 


اگر درخواستی ازشما می‌شود که دوست ندارید انجامش بدهید، همان اول بگویید نه. یکی دو بار امتحان کنید تا ببینید واقعاً کار سختی نیست. فارغ از اینکه شخص درخواست‌کننده دوست شماست یا کسی که خیلی باهاش راحت نیستید، گفتن یک نه محترمانه در همان ابتدا می‌تواند نتیجه بهتری از یک بله الکی و سرکار گذاشتن شخص مقابل داشته باشد.

 


 
6- به تنهایی‌تان اهمیت بدهید

 

خیلی نیاز به توضیح نداره. تنهایی فرصت خیلی خوبیه برای برنامه‌ریزی، فکر کردن و حتی اجرا کردن ایده‌ها بدون مزاحمت دیگران!

 


 
7- برای رسیدن به هدف‌های بزرگ‌تر، چیزهای کوچک‌تر را رها کنید

 


بعضی وقت‌ها باید برای دیدن یک دورنمای بزرگ‌تر، بی‌خیال چیزهایی که نزدیک‌تر هستند بشوید. فارغ از اینکه چقدر برای رسیدن به آن اهداف کوچک‌تر تلاش کرده بودید، پا گذاشتن به یک مسیر بزرگ‌تر شانس موفقیت بیشتری هم می‌تواند برای شما  به همراه داشته باشد..

 

8- جوزدگی را کنترل کنید

 


ممکن است به خاطر شرایطی که در اطرافمان شکل می‌گیرد، نسبت به یک سری مسائل جوزده رفتار کنیم. جوزدگی همیشه بد نیست و گاهی همراه با یک انرژی فراوان می‌تواند استارت خوبی برای انجام کارهای بزرگ باشه ولی اصولاً، چاشنی جو در میانه مسیر شما را به این فکر فرو می‌برد که کاری که انجام دادید نیاز به فکر و برنامه‌ریزی بیشتری داشته است..

 

9- منطقی باشید

 


نگاه منطقی داشتن کمک می‌کند فارغ از احساس یا پیش‌شرطی، مسائل را بررسی کنید؛ ولو اینکه در ظاهر مجبور باشید طور دیگری رفتار کنید..

 


 
10- تا فرصتش رادارید، خوب کار کنید

 

سن و سالی که آدم در آن توان انجام کارهای خلاقانه و خوب دارد خیلی زیاد نیست. پس تلاش کنید از بازه جوانی برای ساختن خودتان، کسب و کارتان، برندتان و هر چیزی که بعدها ممکن است  توان کمتری برای پرداختن به آن  داشته باشید حداکثر استفاده را ببرید.

.

11- به قوانین خودتان احترام بگذارید

 

برای خودتان یک سری قانون وضع کنید. در هر زمینه‌ای می‌تواند باشد بعدش تلاش کنید تا بر اساس همان‌ها پیش. پیش بروید. این قانون‌ها می‌تواندچارچوب زندگی شما را شکل بدهد..

 


 
12- قبل از قضاوت، داستان را از همه طرفین بشنوید

 

این هم خیلی نیاز به توضیح ندارد. یک طرفه قضاوت کردن کار ساده‌ایه و خیلی وقت‌ها ممکنه نادرست باشد.

 

 

 


 
13- به جای تمرکز روی ضعف‌ها، روی توانایی‌هایتان کار کنید

 


خیلی وقت‌ها آدم‌ها مدام برای پر کردن یک چاله دنبال راه چاره هستند در حالی که آن راه اصلاً ربطی به کاری که می‌توانند بکنند ندارد. روی توانایی‌هایتان تمرکز کنید تا بتوانید شانس موفقیت را بالا ببرید..

 


 
14- زمان، انرژی و توجه

 فرمولی که اصولاً جواب می دهد از همه شان در کنار هم استفاده کنید زمان ، انرژی و توجه سه عامل کلید موفقیت اند.

.

 


 
15- درگیر چارچوب‌های دست و پاگیر نشوید

 

پیروی از یک سری استانداردها زمانی خوب است که شما واقعاً شرایط لازم برای اعمال آن‌ها در کار یا زندگی‌تان را داشته باشید. ساده بودن چیز بدی نیست و عدم پیروی از یک الگو یا استاندارد هم همیشه به معنی این نیست که شما بلد نیستید چطور کار کنید. اگر دارید از یک روال ساده خروجی مطلوب می‌گیرید، خودتان را درگیر چیزهای اضافه نکنید.

 

16- دورنما داشته باشید

 


 
سال بعد قراره کجا باشید؟ 10 سال بعد چطور؟ در 50 سالگی می‌خواهید به کجا رسیده باشید؟ به این موضوع توجه کنید که داشتن یک دورنمای مشخص می‌تواندمسیر کلی را در ذهنتان روشن کند. یک روز بشینید، یک کاغذ بردارید و اینها را توش بنویسید..

 


 
17- اگر ذهنتان شلوغ می‌شود، خالیش کنید

 


حالا که بحث از کاغذ شد گفتن این نکته هم بد نیست. وقتی فکر می‌کنید کلی موضوع در ذهن‌تان وجود داردو همزمان مجبورید به چند تا چیز فکر کنید و این چیزها دارند انرژی زیادی از ذهن‌تان می‌گیرند، همان کاغذ را بردارید و هر چیزی که در ذهنتان هست را توش بنویسید. بگذارید هر چیزی که به آن فکر می‌کنید بیاید روی کاغذ. بعدش راحت‌تر می‌توانید به آنها  فکر کنید..

 

18- ساده برخورد کنید

 


همه چیز را ساده کنید. اگر کاری که دارید انجام می‌دهید، پیچیده‌‌ ا ست و کلی جزئیات دارد که شما را از انجامش می‌ترساند، تلاش کنید تا به بخش‌های کوچک‌تر تقسیمش کنید. این کار می‌تواند به شما کمک کند بهتر برنامه‌ریزی کنید.

 


19- به‌جای ایرادگرفتن دست‌به‌کار بشوید

 

ایرادگرفتن کار ساده‌ای است. به جای ایرادگرفتن از دیگران اگر خودتان بهتر بلدید دست به کار بشوید و اگر نظری دارید محترمانه مطرح کنید.

 

 

20- نمی‌توانید همه راراضی نگه دارید

 

تلاش نکنید. شدنی نیست. واقعاً همه را نمیشود راضی نگه داشت. همیشه یکی هست که ازشما ناراضی است، مسخره‌ می‌کند یا هر چیز دیگری ؛ ولو اینکه شما تمام سعی‌تان را کرده باشید. آن آدم‌ها همیشه هستند. نمی‌توانید همه را راضی نگه دارید.

                                                                            رحیم احدی کارشناس مسائل فرهنگی و اجتماعی.




تاریخ : چهارشنبه 93/10/10 | 10:41 عصر | نویسنده : احدی | نظر

  • قالب وبلاگ | بلاگ اسکای | ایران موزه